Broneeri

AQVA spaa sünnipäeva­tuur

06.06.2023

AQVASTAME EESTIMAAD

AQVA spaa saab 2. mail 15-aastaseks.

Tähistame seda suure sünnipäevatuuriga 15 erinevas Eestimaa linnas, kus kolme nädala jooksul jagame välja 15 tasuta puhkust AQVAs.

Alates 1. maist peidame ennast E-R iga päev erinevas Eesti maakonnakeskuses. 

Vihjeid selle kohta, kus me täpselt mingis linnas peidus oleme, saad kuulata raadiost Elmar ja vaadata AQVA sotsiaalmeediast iga päev kell 10-14.  Täpselt niikaua on sul ka iga päev aega, et meid üles leida. Igal hommikul annavad Elmari raadio saatejuhid sulle vihjeid, kus linnas  ja missuguse autoga me just täna liikvel oleme. Igas tunnis antav järgmine vihje peaks aitama sul olla esimene, kes meid Eestimaa avarustest üles leiab ning endale loosikastist tasuta puhkuse välja tõmbab. Loosikasti pistame kõik meie hotellitoa tüübid ehk siis on sul võimalus võita ööbimine nii standardklassi toas kui ka hea õnne korral luksuslikus Caesari sviidis. AQVA spaa majutusega käib alati kaasas ka piiramatu vee- ja saunakeskuse külastamine peatumise ajal, rikkalik hommikusöök Parqali restos. Põhjuseid meid otsima tulla, ning endale minipuhkus võita, on küllaga.

Kui oled vihjete põhjal läbi hammustanud, kus me parasjagu oleme…kihuta kohale, leia meie auto, selles lilla pusaga AQVA spaa esinadaja ning astu ligi öeldes: “Palju õnne AQVA spaa, saada mind nüüd puhkusele!” Kui oled sellel päeval esimene, kes meid leidis, siis just seda me teemegi!

Ole valmis koos meiega Eestimaad Aqvastama!