Broneeri

Parqali resto & grill

MENÜÜ

EELROAD

Tapas

Marineeritud oliivid, Serrano sink, trühvlijuust, oa-kikerherne hummus, ciabatta
16,00 €

Lihaveise tartar

Kartulikrõpsud, trühvlimajonees
16,00 €

Soolasiig

Krõbe kartul, vutimuna, tsitrusekaste, siiamari
16,00 €

Sinimerikarbid

Koorene valge veini kaste, röstitud baguette
500g 16,00 €

Austrid

Punase sibula vinegrett
3 tk 15,00 €

Grillitud kaheksajalg

Kartuligratään, paprikakreem, oliivid
18,00 €

Avokaado tempura

Avokaadokreem, suvikõrvitsanuudlid, mango aioli
14,00 €

SALATID

Burrata salat

Ürdimarinaadis kirsstomatid, erinevad salatilehed, apelsin, spargel, seedriseemned
14,00 €

Tiigerkrevetisalat

Ürdimarinaadis kirsstomatid, erinevad salatilehed, avokaado, ananassisalsa, spargel
16,00 €

SUPP

Bouillabaisse

Mereannihautis merikarpide, krevettide, valge kala ja krõbeda juuretisesaiaga
15,00 €

PEAROAD SÖEGRILLILT

"Melanzane alla Parmigiana"

Kukeseenekaste, röstitud sibul, spargel
16,00 €

Lihaveise burger

Friikartulid, talutomat, rukola, marineeritud sibul, cheddar
18,00 €

Angersägafilee

Tomati-basiilikukaste
23,00 €

Lõhefilee

Forellimarjakaste
23,00 €

Iberico seasisefilee

Piprakaste
23,00 €

Pardifilee

Veinikaste
25,00 €

Lihaveise flank steik

Veinikaste
250g 30,00 €

Lihaveise picanha steik

Chimichurri kaste
250g 30,00 €

Surf ja turf

Steik lihaveise sisefileest, tiigerkrevetid, küüslauguvõi
32,00 €

Steigivalik

Lihaveise flank steik 250g, lihaveise picanha steik 250g, Eesti lihaveise sisefilee 175g, Piprakaste, punaveinikaste. * Sobib tellida kahele
85,00 €

Lisandid pearoogadele

Friikad ürtide ja aioliga / Praetud varajane kartul sibulaga / Bataadikreem / Grillitud köögiviljad / Roheline salat köögiviljadega
5,00 €

DESSERDID

Šokolaadikook

Vaniljejäätis, marjad
10,00 €

Baski juustukook

Soe kirsikaste
10,00 €

Kookose brüleekreem

Mango-astelpaju sorbett
9,00 €

Broneeringuteks võta
meiega ühendust

Oleme avatud
E-P 12:00 – 00:00

Võta ühendust
+372 326 0020
resto@aqvahotels.ee

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.