Broneeri

AQVA spaa treeningud

28.04.2024

alates 18. september

AQVA vesiaeroobika 8 €

See on  veesõprade jaoks parim viis enda vormis hoidmiseks. 45 minutit kestva tunni meeleolu tõstab muusika. Olenevalt treeningtunni iseloomust pööratakse rohkem tähelepanu aeroobse võimekuse parandamisele või lihastreeningule. Tunnis osalemine ei eelda ilmtingimata spetsiaalset ettevalmistust, head ujumisoskust ega eritreeningut. Tund lõppeb kergete venitusharjutustega. Vesiaeroobika sobib igas vanuses naistele ja meestele.

Toimumisajad

Esmaspäeviti kell 18:30

Kolmapäeviti kell 19:00

Neljapäeviti kell 18:30

Treener Merle Tammre

Jõusaali ringtreening 8 €

Intervalltreeningu põhimõtteid järgiv ringtreening kaasab kõiki suuremaid lihasgruppe. Pärast kerget soojendust sooritatakse harjutused. Ringtreening kestab 45 minutit ja lõppeb venitussessiooniga. Treeningrühma suurus on 12 inimest, vajalik etteregistreerimine: +372 326 0010

Toimumisajad

Esmaspäeviti kell 17:30 ja 18:30

Kolmapäeviti kell 18 ja 19

Reedeti kell 17:30

Treener Rene Kuusik

AQVA box 8 €

45 minutiline treening, kus on ühendatud nii vesiaeroobika harjutused kui ka võitluskunstide jala- ja kätelöögid ning asendid. Tähelepanu pööratakse rohkem aeroobse võimekuse parandamisele kui lihastreeningule. Tunnis osalemine ei eelda spetsiaalset ettevalmistust, head ujumisoskust ega eritreeningut. Tund lõppeb kergete venitusharjutustega. AQVA box treening sobib igas vanuses naistele ja meestele.

Toimumisajad

Teisipäeviti kell 19:00

Treener Kerstin Hulkko

 

Kõik treeningud on vee- ja saunakeskuse pileti ostjale ning kuukaardi omanikele hinna sees. Ainult treeningus osalemine 8 €/treening.

Hotelli klientidele treeningutes osalemine tasuta.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.